Sărbătorirea a 10 ani de la înființarea Parohiei Ortodoxe Române din Zaragoza

Dragi membrii, prieteni, colaboratori și simpatizanți ai Parohiei Ortodoxe Române din Zaragoza,

Cu ajutorul lui Dumnezeu, anul acesta se împlinesc 10 ani de la înființarea Parohiei Ortodoxe Române din Zaragoza. Mulți dintre dvs. au fost alături de noi încă de la începuturi, alții v-ați alăturat pe parcurs și, într-un fel sau altul, fiecare ați contribuit la edificarea spirituală și materială a comunității ortodoxe românești din Zaragoza. De aceea, sărbătoarea Parohiei este de fapt sărbătoarea fiecărui creștin drept-slăvitor, fiindcă tot ceea ce s-a realizat aici s-a făcut cu osteneala și cu dragostea dvs.

Folosesc acest prilej pentru a vă mulțumi fiecăruia în parte pentru implicarea dvs. în viața Parohiei și sper că veți fi în continuare în Biserică și alături de noi, în toate lucrările pe care le avem de împlinit pe aceste meleaguri.

Principala noastră lucrare aici, departe de țară, este să ne păstrăm vie credința ortodoxă și să dăm mărturie prin viața noastră de această credință. Astfel rămânem credincioși îndemnului Domnului nostru Iisus Hristos de a fi lumina lumii și sarea pământului. Să fim bucuroși că facem parte din Biserica întemeiată de Mântuitorul Iisus Hristos și propovăduită în lume de Sfinții Apostoli, în concret de Sfântul Apostol Andrei, încreștinătorul românilor.

La acest moment de sărbătoare, vă invităm pe toți cei care sunteți creștini ortodocși să participați la programul festiv al Parohiei ce va avea loc în zilele de 1 și 2 iunie 2013, când ne vom bucura de prezența și binecuvântarea IPS Mitropolit Iosif al Europei Occidentale și Meridionale și a PS Episcop Timotei al Spaniei și Portugaliei.

Găsiți în atașament programul complet al manifestărilor din 1 și 2 iunie.

Binecuvântarea Domnului să fie peste toți creștinii din Zaragoza și din lumea întreagă!

Preot Paroh Aurel Nae

Tel. 686.792.227

Parohia 10 ani program final

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: