1 octombrie 2017: Deschiderea cursurilor la Școala Parohială Zaragoza

După vacanța bine meritată, duminică, 1 oct. 2017, Școala Parohială Adormirea Maicii Domnului din Zaragoza și-a reluat cursurile. După slujba Sfintei Liturghii și rugăciunea la început de an școlar, copiii au mers în sălile de clasă, unde au fost întâmpinați de profesorii și voluntarii de la Școala Parohială. Anul acesta, copiii vor participa pe grupe de vârstă la ore de Religie, Limbă, cultură și civilizație românească, Activități educative, Ateliere de lucru manual și Cor.

Pentru prima dată în existența Parohiei noastre, Școala Parohială beneficiază în acest prim trimestru de sprijin din partea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, constând în dotarea sălilor de clasă cu 8 mese școlare mari, 60 de scaune, 3 table de perete, precum și în plata chiriei aferente spațiului folosit pe lunile septembrie-decembrie.

Școala Parohială este coordonată de dna preoteasă Irina Nae și anul acesta contăm cu următorii profesori:
Grupa mică (3-6 ani): Angela Rotariu, Aurica Buga, Marinela Olteanu;
Grupa mijlocie (7-10 ani) și Grupa mare (11-14 ani): Marinela Pricop, Mariana Toma, Lucian Eduard Condruț.
Ca și până în prezent, în activitățile Școlii Parohiale se vor implica și alți voluntari, dna preoteasă Claudia Covaciu, precum și tinerii Prohiei, care au fost până de curând elevi, iar acum îi ajută pe profesori: Adelin Buțurcă, Cosmina Cornischi, Denisa Andrieș, Daciana Cișmaș, Ancuța Ursa, Anca Tudor.

Îi felicităm pe toți și le dorim mult spor la învățătură în noul an școlar, rugându-L pe Dumnezeu să le lumineze inimile și mințile!

Foto: Anca Diana și Emil Popa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: